Bolnavi pe moarte, si-ar fura de toate!

Stau asa, ca un caine rau ce ma aflu si in loc sa mai rod un ciolan (criza mare, neica, le-au furat politicienii pe toate), ma las ros ca prostu’ de ganduri. Ce-o fi frate cu oamenii astia de cad bolnavi de pe o zi pe alta ca mustele? Azi il vezi rumen, in plina putere (he, he, ce putere, care presedinte de consiliu judetean, care primar, care mare mahar la el in cartier) si maine, galben ca turta de ceara, lesinat in masa, cu familie cu tot, suferind, de nu pridideste SMURD-ul sa-i mai adune de prin salile de judecata.

Ce sa fie, bre, cu oamenii astia? De la Craiova Mondialului pana la Argesul „vecinului” mananci o paine. De la Bucurestii unde bate Vantul (din rotula nevindecata de ginecologul de la Viena) si pana la Clujul primarului ajuns la „pepeni”, faci 8 ore batute pe muche. Nu, nu poate fi virus, n-are cum sa se ia la asa distantza. Ce-i face pe oamenii astia sa se imbolnaveasca subit? Ce-i uneste pe ei in afara de Codul Penal?

Si m-am luminat, cat ai zice „arest preventiv”. Elementul de „legatura” dintre toti acesti domni este perechea de catuse din dotarea Politiei. Am cautat, am studiat. Verdict: crima. Da, metalul rece, altul decat bratzara de la Rolex, dauneaza grav sanatatii.

Leacul e insa foarte la indemana, adica la ambele maini. Sa facem o cheta, un bal de cristal, de metal, de care-o fi si sa dotam Parchetul cu niste catuse cu blanitza. Sa fim omenosi, nu caini, vine iarna, vreti sa-i vedem pe toti iesiti ca Hayssam pe motive medicale si dusi dintre noi?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s