Ziua cand se va enerva contribuabilul

Frate, daca muncesti in Romania, nu conteaza daca la privat sau la stat, esti minoritar. Esti din sfertul ala de Romanie care se scoala dimineatza cu directzia serviciu si numai el si sefii lui stiu cand mai pleaca de acolo. Daca mai esti si cu taxele platite la zi (pfuiiii, mama-ma-sii, maine iar e 25!), esti si mai minoritar.

Atat de minoritar ca, zau, ar trebui sa tzipi ca esti discriminat!

Nu-mi raspunde, e corect ce vrei sa zici, sigur ca n-ai timp sa stai in strada. Mai bagi on-line sau cu posta cate o petitie.

Si astepti, astepti sa se intample un miracol. Sa-i vina statului mintea la cap sa nu mai cheltuiasca banii tai din taxe pe te miri ce, pe sinecuri, pe ajutoare si cui are si cui n-are nevoie, pe pomeni electorale sau ordinare. Sa se opreasca din furat dijmuitorii de comisioane mari si mici.

Probabil ca miracolul asta e programat secolul viitor.

Stiu ca n-ai nervi de fier, contribuabilule. Deci va veni o zi cand te vei enerva si vei dori si tu, nu discriminare pozitiva precum celelalte minoritatzi, ci sa fii ascultat, sa ti se dea socoteala pentru banii tai. Io-s un pic agitat. Tu?

Publicitate

11 gânduri despre „Ziua cand se va enerva contribuabilul

  1. Eu vreau ca statul sa ma lase in pace si sa isi scoata mainile din buzunarele mele. Dau statului roman o gramada de bani iar in schimb primesc discursuri.
    P.S. Cand se apropie data de 25 a fiecarei luni, devin irascibil. Atunci trebuie sa platesc toate „obligatiile” catre stat…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s