PSD: fericiti cei necondamnati si cinstiti, ei vor candida!

Evz-online ne da in editia de astazi urmatoarea stire: „Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, a declarat ieri că senatorul Cătălin Voicu, judecat într-un dosar de trafic de influență, va fi susținut de PSD pentru un nou mandat. Senatorul PSD Cătălin Voicu este judecat pentru trafic de influență dupădupă ce a stat aproape un an jumătate în arest preventiv. În dosar au mai fost cercetați judecătorul de la ÎCCJ Florin Costiniu și oamenii de afaceri Costel Cășuneanu și Marius Locic.”,

Am citit de vreo trei ori sa-mi dau seama daca e adevarat sau e o gluma. I-am dat bice lui Google sa vad daca s-a petrecut ceva spectaculos in proces si Voicu a fost prin miracol reabilitat.  Nici vorba. Ti se umple pagina de cele 22 de termene din dosar, de cele 16 luni petrecute in arest preventiv de inculpatul Voicu si de diverse marturii ale co-inculpatilor. Se asteapta expertize, alte termene si, in fine, totul e cum stiam.

Intre timp, senatorul Voicu continua sa fie senator, platit din bani publici, dar de asta data nu vine la lucrari pentru ca este in greva, nu in arest. Probabil sa i-a zambit de undeva o raza de soare, caci vede viitorul in roz: incepe lupta pentru un nou mandat. Si nu singur. Partidul este cu el, il sustine. Asa cum l-a sustinut si pe Bivolaru pana ce a fost trimis la inchisoare. Asa cum il sustine pe insusi Nastase, care a pierdut numarul termenelor si dosarelor. Sigur, el e (con)damnat deja, dar cu nadejdea in ultima instanta, la cei 5 judecatori.

Dupa care, da, desigur, un anume electorat, ingrat, se ia dupa  justitia incalecata de Dictator si ii crede vinovati. Se revolta ca mai au tupeu sa candideze.

Rusine, mah, prezumtia de nevinovatie ne va urmari si la parnaie! Ca ajungem noi la putere si le punem pielea-n bat procurorilor si judecatorilor astora! Asa ne-a promis domnu’ presedinte Ponta. Iar el a fost procuror, stie ce spune!

Publicitate

6 gânduri despre „PSD: fericiti cei necondamnati si cinstiti, ei vor candida!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s