La catzeaua leshinata

Image

Dupa lupte milenare, natzia romana, plina de haz, i-a pus lui Traian in bratze o catzea leshinata si s-a grabit s-o nemureasca in bronz.

Creditul pentru poza apartine prietenului de FB Robert Gomulea, care l-a pus pe MIckey Mouse acolo unde trebuie. Nu intrebati cui i se zice MIckey Mouse ca va banez  de pe blog, da?

Hai, va mai dau o shansa…

Image

 

20 de gânduri despre „La catzeaua leshinata

  1. Intrebarea mare este cine a luat banii pentru statuie (cca 2 miliarde de lei vechi) pentru ca autorul kitschului a decedat in 2008. Materialul valoreaza maxim 25.000 de lei daca se cumparau bare de bronz noi. Valoarea de piata a „obiectului” nu poate fi stabilita decat de expertii centrelor de colectare a fierlui vechi unde cred ca se da in jur de 12-15 lei/kil. Diferenta pana la 200.000 nu este decat un tun platit direct de bucuresteni si indirect de restul tarii (pentru ca si Bucurestiul primeste bani de la buget).
    Logic ar fi ca municipalitatile care fac astfel de investitii sa nu mai primeasca un leu de la Bugetul de Stat

      • conform legii, 2 optimi le ia javra supravietuitoare si restul se imparte la cateii aia mai mici. In mod egal. Vai Mishule, mai invata si tu oarece din dreptul familiei, ca altfel ne trezim ca nu mostenim nimic din marea familie in care cu onor defilam.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s