Blazonu’ şi bazonu’ libertăţii cuvântului

Cand credeam ca, eliberat de chinurile facerii Guvernului, (oare o fi mers lin helicopterul ala de la Bucuresti la Brasov?), domnul Crin Antonescu va motai fericit pana la finele sesiunii parlamentare, iata ca a revenit in atentia presei.

A amenintat, mai mult sau mai putin voalat, un ziar central cu „disparitia”. Probabil este o consecinta reziduala a revolutiei bunului simt pe care dl. CA a terminat-o definitiv cu succes.

Domnului Antonescu ii bate vantul in panze sau in perne, cum o fi. Se vede pe cai mari. Amicul socialist Ponta este prim-ministru desemnat, deocamdata, deci Crin este mai prezidentiabil ca oricand. Sigur, ii mai trebuie doi ani de rabdare si o bagatela de vreo cateva milioane de voturi. Dar deja musculatura a inceput sa se tonifice. Abia de-l mai incape haina!

„Potrivnicii” trebuie sa inceapa sa tremure. Ziaristii care si-au permis sa fie critici sa se teama pentru painea lor!  Dom’ Presedinte (Doamne apara si pazeste!) va fi necrutzator!

Cei care au lucrat in presa si nu numai, isi amintesc de glorioasa „epoca Nastase”, cand creiţarii publicitatii de stat veneau pe ochi frumosi, la cei cu limba catifelata, iar restul nu se mai vedeau de gramada controalelor de tot soiul.

Buna democratie ne promite domnul Antonescu. Daca va fi vreodata macar presedinte de scara de bloc, il vad in stare sa cenzureze si gazeta de perete!

Blazonul bunului simt al prezindentiabilului din 2009 s-a prefacut in 3 ani in bazonul din turul democratiei. Iar subtilul damf de putere deja l-a rarit. Cum zicea bunica: „ţin-te pânză, nu te rupe”.

Anunțuri

2 gânduri despre „Blazonu’ şi bazonu’ libertăţii cuvântului

  1. he he…abia acum o sa vada el ce inseamna presa.
    p.s. stau si ma intreb:” daca la Senat le mai trebuie un vot pentru cvorum, se va trezi de dimineata si el?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s