Cuvantul-cheie: SOLIDARITATEA!

Romania este agresata, asediata si impinsa din lumea democrata de o mafie transpartinica ce nu are ca scop decat salvarea unor membri ai ei de judecata si pedeapsa. Dermocratia primeste zilnici lovitura dupa lovitura din partea aliantei socialiste. ieri am avut senzatia ca retraiesc anul 1990.

Singura raza de lumina a zilei de ieri a fost faptul ca, la chemarea unui grupulet de pe FB, la care s-au aliat unele dintre cele mai prestigioase si credibile bloguri, am vazut in strada 500 de oameni. 500 de aparatori ai statului de drept nu sunt insa suficienti.  ne trebuie 5000, 50.000. 500.000, 5.000.000 de astfel de aparatori: vii, prezenti, aratand Puterii (catzarate cu sfidarea Constitutiei la carma tuturor institutiilor Statului) ca nu suntem in 1990, ca democratia in Romania nu este doar un moft si nici de fatada.

Cei care ieri au demis in afara oricaror reguli democratice Avocatul Poporului, Presedintele senatului si Presedintele Camerei Deputatilor, nu se vor opri aici. Urmeaza asaltul asupra Justitiei si asupra institutitiei Presedintiei.

Nu mai putem ramane blocati in fata televizoarelor. Nu ne mai putem permite sa stam doar in spatele monitoarelor. E momentul sa ne aratam intregii lumi si sa spunem ca NU VOM PERMITE INTOARCEREA IN ANII ’90 a ROMANIEI.

Nu mai putem ramane nici impartiti in grupuri de diverse orientari doctrinare, de diverse culori. Situatia este atat de grava ca aceste diferente, diferende sau, mai rau, orgolii, trebuie sa paleasca. Ne trebuie urgent o alianta efectiva, nu neaparat juridica – vreme de finetzuri nu mai este –  a tuturor fortelor de dreapta, care sa actioneze umar la umar, care sa stavileasca asaltul mafiei socialistilor si securistilor impotriva statului de drept.

Ne vom putea salva din negura mafiota care pune stapanire pe Romania doar impreuna.

E vremea ca  nu numai cetatenii simpli sa initieze si sa mentina viu „Protestul Ghilimelelor”. Chiar de astazi ONG-urile si partidele politice trebuie sa-si mobilizeze membrii si activele. Culorile, siglele si nuantele doctreinare sunt pentru campaniile electorale, pentru timpuri normale si conferintze. Statul democrat, cladit cu multa greutate in 22 de ani este in stare de asediu. Astazi trebuie sa avem cu totii culoarea Democratiei.

Cuvantul-cheie este Solidaritatea! 

 

Publicitate

6 gânduri despre „Cuvantul-cheie: SOLIDARITATEA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s