Fantomele care-l bantuie pe Ponta

Motto:
„Nu îl voi împiedica pe preşedinte să îşi exercite atribuţiile constituţionale şi nu îl voi bloca în activitate, dar pur şi simplu nu îl voi legitima. Voi face tot posibilul să nu mai interferez, vreau să stau cât mai departe de el. Nu poţi să fii preşedinte bazat pe fantome, nesusţinut de nimeni”, a spus Ponta. (EVZ)

Image

Copy-lotul si-a pierdut busola, hartile si proprietatea cuvintelor. Nu rateaza o groapa. Otravit ca nu i-a iesit pasientza cu referendumul, ca ai lui n-au reusit sa arunce cu escavatorul chiar 4 milioane de voturi in groapa urnelor, ramase deschise chiar si dupa ora 23 (!), Plagiatorul de la Palatul Victoria a zis cele de mai sus.

Uite, bre, cum am murit si n-am aflat! Nu stiam ca daca participi la boicot astia te declara mort!

Probabil ca se vor revizui de urgenta (ce ar fi asa greu o OUG, publicata in Monitor chiar inainte de a fi scrisa?) listele electorale. Sa dispara, domnule, alea 11 milioane de fantome! Ce dracu’ mai bantuie pe aici sa ne strice noua bunatate de puci? Baaaaaaaaaaa, va treziti in Poltergeist? Hai, ia ushcheala!  V-ati uitat prea mult la Lord of the Rings si la Piratii din Caraibe! Armatele fantomatice ale mortilor n-au voie in Republica uselista Romania! Aici toti gandim cum ne zice Antena 3!

Orcii nostri, care au adus si muribunzii pe targa sa voteze, va vor arata „drumul spre lumina”! Mortii pe care i-am pus noi sa voteze sunt mai vii decat voi! Si mai activi civic! Bai, stafiilor, moroilor, luati-l si pe Basescu cu voi!

Si, uite-asa, primul-sinistru al Romaniei ne-a dat ignore-cancel-delete la toti cei care am boicotat referendumul. Ce nu-i va iesi, ca pe aia nu-i faci strigoi din vorbe, va fi „aburirea” FMI-ului si a Comisiei Europene. Oricate sedinte de spiritism ar tine la Palatul Victoria, parametrii economici nu se vor indrepta nici de-ai dracu’. Visteria nu se va umple decat cu bani fantomatici, dar cu aia, neicushorule, nu platesti pensii si salarii.

Si sa vezi atunci cosmaruri! Pensionarii care au votat cu patima demiterea Dictatorului vor intoarce urgent bastoanele in directia spinarii Plagiatorului. Sa vezi atunci bantuiri la Palatul Victoria! O sa le duca dorul domnishorul Ponta „fantomelor” care i-au cerut toata luna iulie demisia pentru ca a plagiat ca neamul prost, fara ghilimele.

Cand o veni armata lui Dogaru, tineri si nelinistiti pensionari la 40-50 de ani, sa te tii!

Dragele mele fantome, ticalosite in boicot, diseara, la ora 20, „ghilimelele” din Piata Victoriei se vor transforma in stafii, pentru o bantuire la mama ei! Nu va uitati „mantiile” albe!  :)) Bu-hu-hu!

Publicitate

3 gânduri despre „Fantomele care-l bantuie pe Ponta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s