Dreapta subunitara: incaierarea generala

Unitatea dreptei, la care fraierul ei de electorat, ramas orfan inca de prin 2004, nazuieste, se face atat de mica, subunitara, ca tinde asimptotic spre zero.

Pe FB iti vine sa navighezi cu casca de protectie in ultimele zile. Zboara afirmatii, acuzatii, replici si comunicate, care de care mai contondente. Si nu se incaiera doar „protagonistii”. Ies la bataie si nucleele dure, admiratorii, adulatorii, sustinatorii si gura-casca.

Cezarica Preda, iesit prematur din penitentza (cate procente ai strans, domnule, de ai asa un elan si o autoritate?) il ameninta pe fatza pe Sever Voinescu cu exmatricularea. Feri, Doamne, sa aiba careva pareri personale in PDL. Sever, nu se lasa, ii raspunde si el. Si dai si lupta. In spatele iuresului, se pierde discret ideea lui Toader Paleologu ca poate ar trebui instituit votul direct la alegerea marimilor partidului. Plus un congres „pe bune”.

Dinspre Cotroceni, via Lazaroiu, vin niste bobarnace, care-i reduc pe MRU si Papahagi la semne de punctuatie. Iar replici acide si alte pietre-n geam.

Si asta e doar o mica parte din vanzoleala fara cap si coada a dreptei. Intre timp, Muona si ai ei, se chinuie sa incaiere judecatorii cu procurorii si sa puna laba pe CSM.

Plebeii fac petitii, semneaza, indeamna la lupta. Politicienii dreptei se rafuiesc intre ei. Chiar v-ati pierdut mintile?

Publicitate

7 gânduri despre „Dreapta subunitara: incaierarea generala

  1. Pingback: Hannibal ante portes | Copacul din pădure

  2. Lazaroiu si Papahagii s-au certat ?
    La ce caractere au nu ma mir. Ma mir doar ca au ajuns la asta asa de tarziu.
    Acum deja o dau la intors sa castige fiecare cat mai multa simpatie (in cazul lui Papahagi cred ca mila e un cuvant mai potrivit).

    Nu ar trebui sa ne miram Misu, asa au fost ei tot timpul, numai ca nu s-au manifestat in public.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s