Ponta predică austeritatea coborând din private jet

Promisiunile pline de miere ale lui Ponta si ale USL-ului s-au transformat deja in fiere pentru toti romanii, nu numai pentru cei care i-au votat. Social-democratii, care plangeau ipocrit de mila saracilor si a bugetarilor acum un an, maresc taxe, inventeaza unele noi, inchid investitii in curs, concediaza si, in general, au saracit pe toata lumea. Nici vorba de vreo perspectiva de dezvoltare sau de iesire din criza.

Si, cu toate astea, Ponta isi permite costisitoare capricii, caci am putea numi altfel „fuga” sa la Londra la meciul Stelei? In private jet, deh, prim-ministrul unei tari care se imprumuta din ce in ce mai greu ca sa nu intre in colaps. Anul trecut, tot la Londra, in plina criza politica  si economica, de el provocata, Ponta isi plimba baietelul la Jocurile Olimpice.

Domnule Ponta, nu poti predica austeritatea coborand din private jet! E prea mult chiar si pentru tine!

smile2_n

Politicienii cer si vor cere noi sacrificii populatiei. Ce-ar fi sa inceapa cu ei insisi? Sa nu-si mai mareasca „pe sub masa” indemnizatiile, sa  mai taie din sinecurile, date pe spranceana, pentru achitarea datoriilor materiale si morale din campanie? Sa restranga acest stat supradimensionat care ne sufoca? Si abia dupa aceea ca ne vorbeasca de noi taxe!

Publicitate

6 gânduri despre „Ponta predică austeritatea coborând din private jet

  1. Ştii ce mi-aş dori eu foarte tare dacă ar fi să prind în undiţă pe fraierul ăla de peştişor de aur ? Ar fi ca măsurile luate de vreun guvern, de pe la noi sau de pe-aiurea să aibă efect doar asupra celor care i-au votat.
    be) Şi drumul Bucureşti – Bruxelles tot cu un avion particular l-a făcut, că şi-a dat seama că prezenţa lui la înscăunarea mai mult decât previzibilă a lui Oprişan este de o reală importanţă pentru ţară.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s