Ghid practic de manat turma la urne: votezi cu noi, sau crapa!

V-ati luat-o-n cap, dreptacilor! Tzara arde si voua va arde de carcoteli. Luati d-aici o Ordonantza de Retzinere pe termen nedefinit:
Capete de acuzare:
1. Nu esti de acord cu strutzo-camila PNL-PDL, esti naiv, stai pe margine, esti pur si simplu dusmanul Romaniei, ca vrei s-o dai pe mana lui Ponta. Salvatorii-pucisti ai patriei sunt insa dispusi sa te ierte daca vei vota una dintre cele doua fetze ale lui (J)anus: Predoiu sau Johannis.
2. Da, te salvezi alegand varianta 1, dar ai incurcat-o rau, pentru ca in acest caz ajungi in iadul basistilor renegatzi, ca n-ai pus umarul cu votul tau la ungerea lui Cristian Diaconescu Presedinte. Esti o javra ingrata, un misogin nenorocit, o canalie care da tzara pe mana lui Ponta. Si, uiti, nemernicule, ca l-a binecuvantat insusi Tata! Chel de Sus, facatorul de DNA si ANI, luptatorul contra baronimii rosii si portocalii, ocrotitorul de Nutzi.
3. Subtil, pe turnanta, uitand de rusinea lui 2 virgula ceva, reapar voci care iti susura: MRU este Calea, Adevarul si Viatza de dupa PSD. Acelasi iad al renegatzilor te va arde vesnic in taxele stangii.
Verdict: CRIMA! Osandit vei fi, in veci, tu, alegatorule al dreptei! Ce, nu puteai sa-ti mai calci pe inima odata? Sa te tii de nas si sa votezi ce-ti spunem noi? Ti s-au terminat lamaile, tradatorule? Acum cand hydra pesedista si-a tras si aripioara elodiacilor? Nu-ti dai seama, inconstientule, „cacaciosule”, ca ai comis un act impardonabil? Crezi ca politica e pentru visatori ca tine? Auzi, „principii, valori, justitie, premiem munca, penalizam lenea, pedepsim furtul din bani publici si de aiurea, folosim banul public in folosul contribuabilului si nu in folosul politicienilor”. Ce bazaconii! Bah, prapaditule! Cine te crezi, mah? Emiti tu judecati de valoare si ai pretentii de moralitate? Ce ai facut tu, nenorocitule, pentru tzarishoara? N-ai fost in stare sa-ti convingi neamurile si prietenii sa ne voteze si l-ai adus pe Ponta la putere! Asta ai facut! Mofturosu’ dracului! Nimic nu-ti intra in voie! Blaga&Antonescu cu candidatura bicefala nu, MRU nu, pe Nutzi o hulesti ca un porc misogin ce te afli. Si, culmea culmilor, incerci sa sugerezi timid ca Tata, Taicutzu, a dat-o de gard cu PMP? Ca a facut din Fundatie o Fundatura in care se ascunde Anton? Baaaaaaaaiiiii, vandutule, sluga lui Ponta, adoratorul Varanului ce esti! Ti-ai dat arama pe fatza ta spurcata.
Ce zici, ce zici? DNA? ANI? UE? NATO? Pai cine ti le-a adus, mah, sarpe crescut la san? Ponta? Nastase? Iliescu? Noi ti le-am adus, bah, licheao! Si vei vota cum zicem noi, ca altfel urmasii urmasilor tai vor ramane slugile baronilor rosii acum si in vecii vecilor democratiei originale, amin!
Bun venit in iadul dreptacilor renegati! Votezi cum zicem noi, sau crapa! Ne e indiferent, noi vom supravietui. Partidul-unic al cumetriei si contractelor cu Statul e tot al nostru! Utopicule! Credeai ca te pui cu baronii?

Publicitate

2 gânduri despre „Ghid practic de manat turma la urne: votezi cu noi, sau crapa!

  1. măi, măi. Hai cu firul ierbii, ceva, salvează și tu patria. Nu-i greu: un lider luminat și iluminat, puțină emoție pozitivă, exaltare cât încape și cinci maximum zece oameni cu timp liber și planuri de mărire personală – niște bani se fac, greu dar se fac rost. Și iată, patria se umple de speranță! Că cârcoteli avem destule, hai cu acțiunea pozitivă! (și faci și un ce profit, așa că de ce nu?)

    • Dear, am deja un SRL, nu-mi mai trebuie unul. Cat despre firul ierbii, cred ca ai deja un gazon in plus parjolit fatza de mine. Poate ca ai si stofa de lider pe langa atata experientza acumulata. Eu, recunosc, n-am. Actiunea pozitiva este a le pune astora mereu oglinda-n fatza. Pana se sparge. :))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s