Operatiunea Big Bad Brothers: ochii pe PSD ca pe butelie!

M-am enervat. M-a scos din papuci obraznicia lui Dragnea care a declarat Teleormanul judet turistic, semn ca „Operatiunea Autobuzul” i-a reusit. Dar am un singur vot, mai mult decat sa i-l dau lui Klaus nu pot face.
Mi-ar placea, insa, sa aflu ca orice resursa umana si logistica a ACL e indreptata spre sectiile de vot. Paza urnelor e esentiala. PSD abia si-a incalzit motoarele. Actiunea autobuzul va lovi fara mila. Nu asteptati sa constatati frauda. Documentati-o! Autobuzele nu sunt soareci, nu dispar in gauri. Merg pe drumurile publice, pot fi urmarite, fotografiate si se pot raporta la BEJ-uri toate opririle la sectiile de votare.

Domnul Blaga are ocazia sa se remarce. Doar a fost ministru de interne, nu? Organizare cu precizie si rigoare militara a operatiunii, baza de date nationala cu numerele de inmatriculare ale autobuzelor, raportate prin SMS la un numar unic, impreuna cu numarul sectiei unde au votat calatorii, numarul de „turisti” si localitatea de domiciliu a acestora. Din lista suplimentara se afla localitatea de domiciliu a „turistilor” si se poate sti in timp real, cu ajutorul reprezentantului din sectie daca e vot multiplu. 112, jandarmerie, BEJ-BEC, procuratura, saltat pe loc, anulat alegeri in sectia cu pricina. Voluntari cu plinul facut care sa urmareasca autocarul pas cu pas. Deputatii si senatorii Opozitiei sa stea chiar pe bune in teritoriu, facand ture de la o sectie la alta, ajutand cu tot ce pot. Un Big Brother la nivel national, om la om pe tot terenul, un safari. PSD nu e de capul lui, nu e singur in tzara asta si-si face mendrele doar daca e lasat sa le faca.
Ideea este, dragi ACL-isti, ca trebuie sa iesiti din matricea rutinei. Votul multiplu, odata numarat si trimis la BEC nu se mai intoarce. Il va face pe Ponta presedinte.
Votul romanilor din strainatate.
PSD a calcat iar pe grebla europeana. Nu-i lipseau niste mitinguri spontane, o indignare a unor segmente sociale neantrenate politic. Si nici ochii presei internationale pe turul 2, la aceleasi ambasade. E insa dispus sa riste totul.
Europarlamentarii ACL ar trebui sa iasa din birourile comode, sa se imprastie in toata Europa, sa stea acolo, la coada, cu romanii veniti sa voteze. Sa-si activeze toate cunostintele din presa. Si sa se asigure ca totul se desfasoara corect in litera si spiritul legii.
Va fi oare ACL in stare sa gandeasca outside the box? Sa se miste vioi si cu talent?
Si, oh, da, ONG-istii, veti sta cu mainile in san si veti scrie apoi inutile rapoarte, sau observati in teren alegerile?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s