Inutilii criminali cu stampile: #DemisiaCOLECTIVa!

Ne defileaza din vinerea neagra incoace prin fata ochilor victime si calai, eroi si ticalosi, oameni care pun intrebari esentiale si tzutzeri penibili, spalatorii de cadavre de serviciu ai Sistemului. Am rezistat tentatiei de a deschide blogul si a scrie. Trebuia sa las sa se decanteze mila, groaza, nodul din gat, tiuitul din urechi de salvari, licarul candelelor aprinse care nu vor readuce pe niciunul dintre cei dusi la viata. De ce?

Pentru ca nu mai e loc pentru mila, pentru circumstante atenuante, pentru slabiciune. De asta data trebuie sa taiem in carne vie. Ca sa evitam alte vinere negre ca asta.

Pentru ca ne incredintam vietile si destinele in maini incapabile de asa-zisi conducatori, care nu merita niciun banut din salariile platite din taxele noastre.

Pentru ca Romania este un loc in care trebuie sa ai noroc ca sa traiesti pana la adanci batraneti. Strazi nesigure, cu gropi nesemnalizate, cat un crater de bomba, lasate la voia intamplarii, in care poti cadea cu masina cu tot, autostrazi care se surpa sub tine la cateva luni de la inaugurare, cladiri ce stau sa cada la prima zgaltaiala in care sunt localuri publice, scoli fara autorizatii sanitare, dar care pot arde ca o torta de la un cos necuratat, spitale insalubre, cu personal platit sub leafa unui sofer de ministru. Lista poate continua la infinit.

Pentru ca am rabdat prea multi ani ca politrucii sa-si puna neamurile, prietenii si caratorii de serviete in posturi din care trebuie sa aiba grija de toate cele de mai sus si de multe altele. Pentru asta le platim lefuri. Nu sa-si ingrase conturile, nu sa ia pungi cu spaga. Pungile alea se transforma intr-o clipa, de la o scanteie, in saci de cadavre, criminalilor!

Pentru ca i-am lasat prea mult sa isi faca de cap. Ne-am inchinat la atotputernicia stampilelor lor, fara sa ridicam capul de contribuabil supus si cuminte sa-i privim in ochi. Sa le zicem raspicat: nu aveti ce cauta aici, inutililor cu stampile! Refuzam sa va mai platim incompetenta proptita in pile de partid!

Pentru ca neglijenta voastra, lacomia voastra, parvenitismul vostru de imbuibati care se duc acasa cu coloane oficiale platite din taxele noastre – in vreme ce politistii isi legumesc benzina cu care merg la interventii, ajung sa ne omoare, bah! Sau, mai rau decat tot iadul, sa ne omoare copiii!

Pentru ca scanteia care a curmat pana acum 32 de vieti (and counting!) trebuie sa aprinda si revolta noastra muta. Pentru ca vrem sa va luati catrafusele si sa lasati locul unora capabili, care nu ajung nicicand in functii daca nu pupa papucul grangurelui de partid. Pentru ca am rabdat penali, urmariti penal si condamnati penal sa ne conduca si acum platim cu viata prietenilor si copiilor, a concetatenilor, contribuabili si ei. Plecati de buna voie, inutililor criminali cu stampile! #DemisiaCOLECTIVa! Protestul nostru nu va mai fi multa vreme mut.

Publicitate

5 gânduri despre „Inutilii criminali cu stampile: #DemisiaCOLECTIVa!

 1. Din pacate mamaliga este fooooarte ignifuga!
  Ia foc doar pleznita cu knutul (ca in Decembrie 1989).
  Suntem tara lui „merge si asa”(cea mai populara reclama la romani…).

 2. Pana nu isi dau demisia toti in masa si pana nu se face un nou guvern constitutional in care sa fie administrate nevoile reale ale tarii, situatia in Romania nu se va schimba, iar coruptia o sa continuie pana se va distruge in total entitatea nationala. Un guvern apolitic nu poate fi decat un guvern curat, integru si transparent care nu trebuie sa aiba nimic mai mult decat 11 ministere si un prim ministru, dupa cum urmeaza:
  Ministerul Afacerilor Externe
  Ministerul Afacerilor Interne
  Ministerul Agriculturii
  Ministerul Apararii
  Ministerul Constructiilor
  Ministerul Energiei
  Ministerul Educaţiei
  Ministerul Finantelor
  Ministerul Munci
  Ministerul Sănătăţii
  Ministerul Transporturilor
  Va dati seama cate economii s-ar putea realiza la bugetul national, si cate s-ar putea face cu banii publici economisiti si bine administrati, iar coruptia ar fi pusa life-support pana cand ar sucomba.

 3. In plus, presedintele Iohanis trebuie sa puna o lista pe facebook cu cel putin 12 pesoane considerate de domnia sa capabile sa administreze un guvern, cu CV ul fiecaruia la dispozitia publicului ptr ca in final publicul sa voteze prin Da sau Nu pe cine crede ca merita pozitia. Una dintre calitatile fff importante sa fie conditia de a fi apolitic.
  Acelas proces trebuie urmat si de cel care va fi ales prin vot public si aprobat de catre parlament, ca primministru. Numai in felul acesta, noi cei buni platnici ai acestor functionari publici, putem fi implicati in procesul de refacere a credibilitatii morale a Romaniei de astazi si a noastra ca popor.
  Ar fi un gest onorabil din partea presedintelui pentru care noi toti l-am aprecia la superlativ.
  PS…asta pentru ca tot ii plce domniei sale sa se consulte cu publicul, care in felul acesta…publicul am fi noi toti si nu reprezentantii nostri despre care stim cu totii cum sunt alesi si de cine…

 4. Hadeti sa facem o crisoare deschisa din partea noastra a cetatenilor buni platnici la bugetul national prin care sa-i dam presedintelui aceste sugestii…poate ca samanta pusa prinde radacini si cine mai stie..poate ca moartea acestor tineri nevinovati de la Colectiv nu a fost in zadar. Eu va sutin 100% si sunt convins ca daca aceasta scrisore devine viral…suportul populatiei va fi absolut pozitiv. Nu sunt sigur daca IPF-ul Daniel ne va sustine insa sunt sigur ca IPS-ul Robu ar fi de partea noastra.

 5. Cred ca tacerea, indiferenta si revolta numai in gand nu ajuta cu nimic, si pe asta conteaza aceste asa zise partide care sunt numai niste organizatii de interlopi care s-au organizat pentru a devasta si fura in colectiv avutul nostru al tuturor…care cu zambetul pe buze ne spun ca s-au organizat si re-organizat, unii dintre ei…intr-o „miscare populara” cica….pentru a ne reprezenta din nou pe noi toti in a ne rezolva nevoile si saracia in care….alti interlopi inaintea lor cu alta insigna si alt fular de culoarea fructului de portocal…nu le-au rezolvat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s