Răsculați-vă, măăăăăă!

Mă uit la campania asta ca unul care știa de vreo două luni de zile că nu va fi în București pe 5 iunie, deci oarecum detașat, fără gandiri și răzgândiri, pe cine să pun ștampila, pe cine să nu pun… Tăceam chitic, că, deh, dacă nu joci nici să comentezi jocul nu e frumos, dar mă scoate din sărite îngrozitor ultima găselniță a USL.

De ce USL? Pentru că puciștii vor rămâne mereu puciști și cine a pus botul să ne scoată din lumea civilizată în 2012 va fi mereu un pericol pentru fragila democrație din România. Pot să ia PNL-iștii și foc în gură, cu pedeliștii aferenți cu tot, că nu pot fi crezuți. N-au dat niciun semn că ar vrea să ispășească ”rătăcirea” în care au urmat orbește indicațiile infractorului turnator Voiculescu. Faptul că au reușit să propună un ins care a ajuns președinte nu e o circumstanță atenuantă. La cum ”prezidează” onorabilul aș zice că e agravantă.

Ramura PSD deja se vede călare pe situație și Ponta a început să apară suspect de mult în discuții. Le curg balele după guvernare, ca să-l citez pe Mircea Marian. La București, Firica, sluga Varanului, să nu-i uităm pedigree-ul, a moștenit punga de popcorn și sticla răsuflată de suc, rămase lui Ponta de la prezidențiale. Cred că râde de i se zguduie orgasmic părțile fertile de zbaterile celorlalți.  Deci, despre penalii ăștia să nu lungim vorba. Slavă DNA-ului că i-a mai rărit.

Am ajuns la rămurica dizidentă a USL, noul și marele PNL. Nu le-a ajuns că au schimbat 4 candidați. Acum au tăbărât pe Nicușor Dan. Că o fi, că o păți, să rămână numai unul. Păi, bine măh, puciști mici, aveați cifrele, nu vă trebuia un mega-sociolog să pricepeți că votanții USL vor merge majoritar la PSD, iar vouă vă rămân puține procente. Nu era mai bine să mergeți voi singurei să-l sprijiniți pe Nicușor de la bun început? Acum e el de vină că sunteți voi proști? Și, întreb, nu dau cu parul, de cand e ND de dreapta? Nu ieșise #unitisalvamtot cu niște bannere în care capitalismul e câh? Acum vreți voi uniune de dreapta prin stânga? Acum? Când vă șuieră pe la urechi locul 5? Să amintim și de furtul de candidat de la M10? Domnilor cu papion, sunteți aproape tovarăși!!

Pardon, m-am încins, nu cu peneleii voiam să vorbesc, ci cu tine, cititorule. Toate manevrele astea, uite unirea, nu e unirea, sunt făcute cu scopul ca prezența la vot să fie cât mai mică, astfel încât activele de partid ale USL să poată scoate o super-majoritate, care să aducă, vezi-bine, în toamnă, USL la guvernare. Și nu e o glumă. Vor face așa, pentru că drag le e ciolanul și mare frica de pușcărie.

Voi, cei care nu mai știți cu cine să votați, care aveți impresia că totul e deja jucat, amintiți-vă că orice vot care nu e pentru USL  și acoliții (nerușinații Vanghelie și Piedone, bașca ciurucurile lui Tăriceanu, par examplu) este în dauna procentului final.

Nu stați acasă, așa cum perfid vi se sugerează,  ieșiți alea 5 minute necesare la vot. Zburătăciți babele și asistații social, care vor fi mânați de USL precum oile la urne. Dați cu șampila în independenți, în partidele noi și mai curățele, în oricine găsiți, numai în ei nu. Poate vor câștiga primării, dar nu vor avea majorități în consilii și le va fi clar că nu e numai țara lor. Răsculați-vă, măăăăăă!

Publicitate

4 gânduri despre „Răsculați-vă, măăăăăă!

  1. Pingback: Adpres Media - Adpres.net

  2. Pingback: Blog de câine rău | Răsculați-vă, măăăăăă! | Stiri Presa Online

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s