PSD s-a văzut Miss Cireada și face fițe

Nu s-a uscat bine cerneala pe buletinele de vot și PSD își arată colții îngălbeniți la toată lumea. Umflat în pene, ca urâțica de moravuri îndoielnice a satului, aleasă din lipsă de competiție Miss Cireada, PSD dă cu tifla și bate din botină. Uitând, desigur, că s-a ales cu titlul pentru că a promis fiecărui membru al juriului favoruri de tot felul și a avut contracanditate o fetiță  șchioapă cu chibrituri ude și vreo două minore, încă nedezvoltate și cu nurii absenți.

Așa că a șters-o cu coronița și buchețelul, s-a baricadat în casă și strigă măscări de la  fereastră. Juriul s-a prins că a rămas cu buza umflată, că favorurile promise de Miss Cireada au fost doar o iluzie, dar nu i-a rămas decât să dea mărunt din buze.

Păi, bine măh, stângiștii mâinii drepte, da, da, aia pentru mani-pulare, cine a făcut tevatură cu modificările de Cod Fiscal, s-a bătut cu cărămida în pieptul sterp că vor dispărea jdemii de taxe? Băh, escrocilor,  stînga are grijă de poporul muncitor, nu? Atunci de ce nu măriți, măh, deducerile de taxe și controbuții la salariile mici, astfel încât omul să plece cu mai mulți bani în mână fără ca angajatorul să se gândească la concedieri? Să crească diferența între netul muncitorului și ajutorul social al sclavului șantajabil de partid , care pentru 3-400 de lei în plus nu iese din casă? Și, pardon, de ce-ar ieși? Dacă mai dă pe transport 100 de lei și pe pachețel alte 200, aproape că iese în pagubă. Dar voi știți asta. Însă nu vă convine să scape prada din mână. Că alea sunt voturi sigure, contabilizate încă înainte să înceapă scrutinul.

Băh, io aș vrea să-l propuneți pe Dragnea, Iohannis să îl și desemneze, ca să vină apoi procurorii să-i salte pe amândoi pentru că au încălcat legea. Că, parafrazând o zicere celebră, un pesedist bun e un pesedist condamnat cu executare.

Publicitate

Un gând despre „PSD s-a văzut Miss Cireada și face fițe

  1. Pingback: Adpres Media - Adpres.net

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s