Căpușele de Partid și de Stat

Băi, fraierilor, care sunteți fraieri și vă spetiți lucrând la nenorociții de capitaliștii, sugătorii din sângele poporului! Băi, și mai fraierilor, care lucrați la Stat pe o singură leafă, și aia vai de mama ei! Nu știți nimic, băh, fraierilor!

Nu știți că e posibil să iei de la Stat două sau chiar trei lefuri babane, deși nu ești genialul ăla care poate lucra 24 din 24 și 7 din 7. Nu știți, fraierilor, că poți cumula la alea două-trei lefuri și o pensie babană, de preferință specială! Cum ziceam, nimic nu știți! Și, pentru asta, sunteți pedepsiți să lucrați minim 8 ore pe zi, pe o singură leafă.

Dacă n-ați fi fraieri, ați fi învățat de la Sorin Oprescu, cum să fii director la două spitale, senator și profesor la facultate! Sau de la cătanele alea pensionate special din MI sau MAp.N, cum să iei pensie și leafă. Sau de la șmecherii cu 2-3-4-5 scaune rezervate în consilii de administrație în companiile de Stat, bașca leafă de la locul de muncă. Poate și pensie. Tot de Stat, tot specială. Sau de la Președintele Academiei, om sărac, care mai ia și leafa de Rector de la UBB, că, nah, nu renunți la 20.000 RON pe lună, doar pentru că un loc de muncă e la București și unul la Cluj.

Deci, Fraierilor, care sunteți voi, nu mai pierdeți vremea citind bloguri sau FB-ul. Marș la muncă, produceți, plătiți taxe, că nu ajunge dracului Bugetul să sature toate căpușele astea!

PS: Băi, nene, îmi voi călca pălăria în picioare în fața primului ales al neamului care va avea o inițiativă legislativă în sensul de a limita cumulul de funcții și venituri de la Stat. Despre zahăr și decibeli mai avem vreme să vorbim.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s