Dragă Opoziție, ieși în arenă, bate-i la Antenă!

Da, mass-media  românească a (re)devenit un instrument al Puterii. Patronii și patronașii se uită în pungă și aleg publicitatea cărnoasă, chiar dacă e scârboasă, și acceptă fericită tutela de partid care plătește lefurile și promite sinecuri și posturi de ambasador. Ce-i de făcut? Cum lămurești cealaltă parte a electoratului că Dragnea-Auritul nu e decât o matroană în prag de pensie, vopsită și ferchezuită cu meșteșug, ca să pară feciorelnică la nunta pe încă 4 ani cu fraierul care o crede virgină?

Te duci peste ei, în casa lor, la vuvuzelele lor, la slugile lor și spui adevărul. Îi spui matroanei pe nume,  Da, nu e ușor, te vor ataca în haită, te vor zăpăci cu absurdități, vor inventa lucruri și vor fi lăsați și îndemnați de către gâzi să te  calce în picioare. Și vor reuși, dacă ești slab, dacă te duci nepregătit intelectual și psihic.

Deci, dragă Opoziție, nu mai plânge că n-ai canale de comunicare. Fă să-ți crească a doua pereche de… și mergi peste ei, la televiziunile lor plătite de ei sau din banii noștri. Mergi și spune adevărul, mergi și spune că minciunile poleite ne vor transforma în Venezuela Europei, că sacul s-a golit și laptele și mierea n-au de unde să vină, pentru că au furat vaca și-au băgat albinele în seifuri din paradisuri fiscale.

Vă place să vă numiți #rezist? Atunci Rezistați! Fiți mai tăioși și mai colțoși decât ei. Antrenați-vă în casă cu cei mai răi de gură din partid, cu cei mai afurisiți comunicatori, care să vă pregătească de război, nu de jocuri de salon. Dacă poporenii au reușit să reziste jandarmilor și au ieșit iar în stradă, atunci puteți și voi să mai mergeți în studio la Antene, la TVR, RTV și altele să vă luați de piept cu minciuna instituționalizată.

Pentru că doar așa veți ajunge la electoratul lor. Așa se poate semăna măcar îndoiala în sufletul celor care iau de bune toate minciunile pe care le revarsă guvernarea peste ei. Da, vai!, nu e decent să te duci la Antena 3, sunt slugile Varanului. Dar puteți să spuneți   ce vreți să faceți pe un televizor unde Varanul plătește factura de curent. Politica nu e joc de domnișoare și nici menuet de salon. E război. În cazul nostru pe viață sau pe dictatură. Puneți armurile pe voi și ieșiți la bătaie. Ieșiți din bula confortabilă în care toți suntem de acord că PSD & Comp. e Ciuma Roșie. Ocupați ecranele și dați-le replica.

Gear up!

Publicitate

2 gânduri despre „Dragă Opoziție, ieși în arenă, bate-i la Antenă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s