Masaj cardiac si injectii cu adrenalina pentru dreapta

Draga ARD, daca tot iti alegi ca semn electoral o inima (organ care la majoritatea covarsitoare a oamenilor se afla in partea stanga!), nu-i musai s-o tii langa cu sloganurile pe tema asta, fara sa risti sa ajungi dintr-un competitor electoral o glumitza de Valentine’s Day. De la „Sus inima”, vad ca ajungem la Smurd si „Reporniti inima Romaniei”. Stie careva numarul de telefon al doctorului Arafat? Macar sa va arate cum se face! „Kamikaze”, va intocmi fara doar si poate un top cu „toate glumele despre inima dreptei care bate in stanga”. Theophyle, a scris deja intr-un comentariu indemnul, „Creier mai mult si mai putina cardiologie „. Pe FB glumele se tin lant si nu in grupurile USL-istilor. De la oamenii de dreapta! Care inca asteapta, care inca mai spera, cat „i-o lasa inima” s-o mai faca.

Adrenalina!

Unde or fi inspiratele campanii ale dreptei? Mie, unul, imi e dor de umorul ardeiului de usturat coruptii din campaniile lui Traian Basescu. „Ma doare inima” cand vad ca ARD-ul pare ca sufera de insuficientza cardiaca si ameninta sa intre in stop. De buna seama cardiac, nu in semafor.

Nu-i destul ca ne-ati facut „sa ne sara inima din piept” cand ati strecurat pe sub masa candidati picati cu brio la Comisia Macovei si le-ati dat wild-card pentru alegeri?

Nu-i destul ca in afara de „huo USL”, inca n-ati aratat electoratului nici un petic de program?  Credeti oare ca e destul sa clamati ca sunteti de dreapta ca sa va votam „din toata inima”? Mi-e teama ca va subestimati electoratul.

Bag seama ca vreti „sa ne frangeti inima”. Hmmmm, atentie mare, ca s-ar putea, coste ce-o costa, „sa ne lase inima” sa va lasam sa va frangeti gatul, nu inima.

Mai cu inima, baieti! Chiar trebuie sa va intzepam cu adrenalina?

Dedicatie muzicala

6 gânduri despre „Masaj cardiac si injectii cu adrenalina pentru dreapta

  1. Păi dacă ne dăm exigenţi şi nu-i votăm, pe cine votăm? Sau nu votăm şi îi lăsăm pe ceilalţi, mai puţin exigenţi, să hotărască?

  2. drept e ca mi lipseste ,,cetateanul din fata garajului” ! un mare maestro ….tinerii ma dezamagesc …un pic de nerv , de soda caustica , ce D -zeu…

Lasă un comentariu