Trădătorii de ţară îşi dau arama pe faţă

Parea la inceput o gafa a slugoiului Corlatean, purtator de geanta ani in sir al puternicilor USL. Un valet ajuns ministru de externe poate gafa. Dar, iata, n-a fost gafa. Mai marele lui, Victor Plagiat Ponta, i-a intarit afirmatiile. A supralicitat, iesit ad hoc din adormire, si Crin Antonescu. A mai latrat subtire si ministrul de interne, alta figura sinistra. S-au auzit scheunaturi mai mici si de la alti USL-isti.

Bravos, mah, ne bagam picioarele in el de Schengen! Nu ne trebuie, mah, ca aia au reguli, vor justitie independenta si pedepsirea coruptilor. Nu sunt fericiti cu super-imunitati si, in general, nu pripasesc pe langa casa lor plagiatori, hoti, evazionasti, incompatibili si alte lichele cu care v-ati populat voi guvernul. Le-a stat in gat lovitura de stat de asta vara. V-au ras un raport pe MCV care a usturat. Nu era clar, de atunci, ca purceaua e moarta-n cotet?
Ca lu’ coana Europa nu-i trebuie vamesii vostri corupti, care iau spagi si varsa disciplinati cota la partid? Ca nu-i trebuie justitia voastra care ii face scapati pe aia „care trebuie”?

Ati ranjit ironic acum cativa ani, cand Basescu, favoritul vostru, le-a zis de la obraz pedelistilor ca pentru 30.000 de clienti politici sacrifica niste milioane de voturi.

Na, ca vi se intoarce, mah! Pentru cateva zeci de infractori, de rang inalt sau mai marunt, voi sunteti in stare sa sacrificati o tara intreaga. Pentru ca sa scape Fenechiu, Voiculescu, Voicu si Costiniu, mah?

Ati adus voi de-acasa toti banii care s-au investit in securizarea frontierelor? V-a lasat matusa Tamara pe fundul lazii un miliard de euro si acum va puteti baga picioarele linistiti in asta? Nu!

Scrie undeva ca puteti sa ruinati intr-un an toate relatiile externe ale Romaniei cu lumea civilizata?

Si, repet, pentru ce? Ca sa scapati de puscarie niste ticalosi?

Ieri, MRU, la B1TV, a zis prima fraza memorabila din ultimele luni: „Ceea ce face domnul Ponta şi guvernul USL sper să fie dintr-o nepricepere gravă pentru că altfel i-aş bănui de TRĂDARE DE ŢARĂ”

MRU, deh, fost ministru de externe, a fost diplomat. Doar va banuieste.

Eu va spun clar, lichelelor: va consider tradatori de tara, ca nu exista nepricepere atat de grava care sa produca, intr-un asa timp scurt, atatea daune unei tari. Fie ea si Romania.

Publicitate

11 gânduri despre „Trădătorii de ţară îşi dau arama pe faţă

  1. Să nu te superi pentru faptul că preiau articolul. E plin de adevăruri și mai are și un aer de revoltă care-mi place mult.
    Nu știu germană dar spun din tot sufletul, trăiască Germania ! Ne apără de noi înșine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s