Batalia dreptei cu dreapta trebuie sa se termine. Opriti-va!

Dreptei i-ar trebui un ac. preferabil de seringa, sa-si mai injecteze niste adrenalina cand face „opozitie”. Cu acelasi ac, in propria gradina, ar mai putea desumfla nite „ego”-uri supradimensionate, supra-evaluate.

Daca unul singur, unul doar dintre liderii ei, va fi cu 5 secunde mai destept decat ceilalti, sa faca o altfel de organizare interna in partid,  va deveni „The Hero”. Dar iti trebuie curaj sa fii „erou”, sa te coinfrunti cu posibilitatea ca, intr-o zi, in partid, la vot, o propunere a ta pica. Sau sa pici chiar tu din scaun, ca a venit altul mai bun. Si sa accepti asta fara aranjamente la listele de delegati, fara sa dai pe biletel „echipa” cu care tu ai vrea sa „lucrezi”, inconjurat de yesmeni, orb si surd la vocile din exterior, mangaiat duios pe cap de  cativa lingai, carora, si lor, le este frica de vot. Culmea ironiei, de votul propriilor colegi!

Unde e adevarata linie a frontului?
In sanul fratricid al dreptei sau in tanseele in care cativa judecatori si procurori lupta la CSM pentru independenta Justitiei? Sau poate dupa baricadele foarte subtiri in spatele carora stau ultimii „mohicani” ai luptei pentru intrarea in Schengen?  Sau pe meterezele in care o mana de oameni mai apara democratia de tirania majoritatii?
Unde e pentru voi linia frontului, domnilor?

Publicitate

3 gânduri despre „Batalia dreptei cu dreapta trebuie sa se termine. Opriti-va!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s