Cu Nasu’ la psihiatru

Ieri, la Forumul Dreptei, am facut un mic sondaj intre bloggeri si spectatorii care aveau pregatite intrebari pentru oamenii politici invitati. Nicio intrebare nu era „amabila”, toate rele, incomode si vadind o totala neincredere in „dreptacii” prezenti si neprezenti. Cat le mai ia astora sa realizeze ca electoratul dreptei e deja satul de ei chiar daca unii sunt destul de noi pe scena?
Oamenii de dreapta vor solutii, vor sa stie ce taxe ii asteapta, cum vor trai, nu discutii interminabile. Nu laude de sine si acuze reciproce. Nasu’ trebuia sa aiba un cronometru, la 3 minute sa le taie microfonul fara mila.
Ca veni vorba de taxe, domnu’ Blaga a reincalzit ciorba electorala a lui 12%, scazut CAS si cresterea salariului minim (asta e la capitolul traiasca stanga!). Pai bine, dom’le, anul trecut erai la putere, de ce naiba nu le-ai facut? Dam cifre ca la loto cand suntem in Opozitie si pe urma zicem: bugetul nu ingaduie sa scadem taxele?

Daca nu vrem sa se eternizeze USL la putere, acesti lideri de carton ai dreptei, plini de ifose si lipsiti de viziune trebuie luati de guler si pusi pe linie moarta, trimisi inapoi la catedra, la vama sau la barou, care de unde a venit. Si iar ma intorc si zic: ce bune erau niste demisii, macar de onoare, asta iarna! Ieri, fosrtii ARD-isti isi asumau cu juma de gura esecul, dar n-am vazut nicio demisie. Ba, domnu’ Blaga a mai avut tupeul sa si recandideze la sefia partidului si sa traga sforile sa iasa tot el insusi.
La fotbal, cand termini campionatul cu 16 puncte esti deja in divizia inferioara si se schimba antrenorii si presedintii de club. Ca altfel dau suporterii cu brichete din tribune.Asta daca mai platesc bilet sa vina la meci!

Laudabila initiativa Nasu’ forumul drepteinTV. Electoratul dreptei vrea o Opozitie coltoasa si coerenta, nu coruri de afoni, lalaind fiecare in legea lui. Doar ca astora nu le trebuia un Forum, un talk-show, ci sa-i ia Nasu’ de mana si sa-i duca la psihiatru.

Cum s-o trata mania grandorii?

Daca aveti senzatia ca sunt caine prea rau, urmariti aici inregistrarea emisiunii si apoi mai vorbim.
http://www.nasul.tv/2013/06/22/forumul-dreptei-22-iunie-2013/

Publicitate

13 gânduri despre „Cu Nasu’ la psihiatru

 1. Exact cum a zis și Radu Moraru,să vorbească despre oameni.Pentru ei contează aroganța,interesele de partid.Partid fără alegători…??

 2. Buna ziua !!!!

  N-aveti dreptate cind afirmati ca politicienii de dreapta au ifose si fitze-n cap …o știre va contrazice … 😉

  „Coagularea forţelor de dreapta continuă. Astfel, pentru a-şi întări baza electorală, Mihai Neamţu, liderul partidului Noua Republică, a semnat ieri actele de fuziune cu una din cele mai importante forţe politice din sectorul 3, Asociaţia de Proprietari “Fruntaş Poenaru Vasile”. Noua formaţiune politică, intitulată Noua Republică Poenaru Vasile, va avea doi co-preşedinţi, 12 vicepreşedinţi, precum şi 20 de şefi de scară.

  Mihai Neamţu a primit, cu această ocazie, şi funcţia de şef de scară onorific, fără portofoliu, fiindu-i înmânate cheile de la ghenă, precum şi un tabel cu citirea contoarelor, necompletat. Doctrina noii formaţiuni politice este una de dreapta, care nu exclude şi câteva aspecte sociale, cum ar fi subvenţionarea gigacaloriei şi crearea de noi locuri de parcare pe stradă.

  Sigla partidului va fi un copac verde pe care este montat un repartitor, pentru economisirea energiei. Membrii partidului vor candida pe liste comune la alegerile de pe scara B, care vor avea loc, conform procedurilor legale în vigoare, în următoarele două săptămâni, dacă vremea ţine cu noi.”

  😆 😆

 3. Pingback: Câteva impresii despre “Forumul Dreptei” | tudorvisanmiu

 4. Pingback: Forumul Dreptei în Top 20 postări WordPress (23 iunie, ora 13:00) | Platforma Radar

 5. La acest Forum n-au fost reprezentantii dreptei politice, exceptand pe Marian Preda din partea FMP.
  Traian Basescu, MRU, Emil Boc, Monica Macovei, Adrian Papahagi, etc sunt reprezentantii acesteia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s