Eleno, nu-mi raspunzi la SMS? Te pomenesc atat de des!

O tanara militanta NR asalteaza news feed-ul meu de pe FB cu pozele lui Neamtu. Nu i-am mai dedicat de multa vreme o „oda” respectivului, socotind ca nu merita publicitate si trebuie lasat in colbul istoriei esecurilor dreptei. In ciuda faptului ca se zbate, da din picioare, da din gura, loveste orbeste in dreapta si iar in dreapta.

Un nou episod vocal, care a zgariat pe urechi si retina pe toata lumea sambata la Forumul Dreptei, organizat si transmis live de Nasul TV, merita insa pomenit.

Ramas orfan de atentia lui Sebastian Lazaroiu, consilierul prezidential care aproape l-a proclamat  acum doi ani (deja! ce repede si ireparabil fuge timpul) „Alba ca Zapada”, micul lider de partid de buzunar de ceas s-a razbunat pe profesorul Marian Preda de la Fundatia Miscarea Populara, atacand la baioneta cu „limuzinele administratiei prezidentiale”. Nu ma omor dupa formatiuni si initiative facute/venite  ‘de sus”, felul in care s-a lansat MP e discutabil din punct de vedere al comunicarii si „avangardei” care a mosit-o. Dar astept sa vad ce o iesi.

Pot intelege si ranchiuna pe „limuzine” a unui lider de partid fara permis si automobil, care are mereu nevoie de un sofer si masina unui membru, al carui rang in structuri e apoi direct proportional cu caii putere. Pot intelege si frustrarile date de permanenta lipsa de bani (of, miile alea de membri pomeniti mereu chiar nu cotizeaza deloc, sau sunt doar in virtual pe situl partidului?), care determina dese schimbari de sediu, (ramai sanatoasa cucoana, ca-mi iau partidul si plec) si linii telefonice mereu incerte.

Dar nu am priceput pe loc logica atacului la blajinul profesor Preda in legatura cu Elena Udrea. Mai ales cand il ai in dreapta pe insusi Vasile Blaga (BTW: Domnu’ Blaga, ca v-ati batut in partid cu doamna e una, ca n-ati sarit barbateste sa aparati un deputat al partidului, e de neiertat. Ce fel de presedinte de partid sunteti? Pe sarite? Pe preferinte?)

Image

 Obsesia „Udrea” e veche in repertoriul lui MN. Acum un an jumate avea aceleasi texte. S-au prafuit deja, dar continua sa plictiseasca lumea cu ele. A dat oare cu „manta’, ca sa loveasca in Traian Basescu prin „pupila”? Vrea sa-l indatoreze pe Vasile Blaga ca-i tavaleste dusmanii? Da, 200.000 de semnaturi pentru europarlamentare sunt greu de strans, ar fi cam 500-1000 pe cap de mebru real si activ.  Mda, cam 200.000 de motive sa-i intre in voie domnului Blaga.

Si sa ne intoarcem la doamna Udrea. Nu mi-e simpatica inca de pe vremea colantilor roz si a fustelor decoltate, purtate pe cand conducea Cancelaria prezidentiala (nu ca nu i-ar sedea bine, dar nu cadreaza cu rangul detinut). Si, cu toate astea, vin si zic:

Domnule, ce i-o fi facut femeia asta? Nu-i raspunde la SMS-uri? I-a trimis inapoi florile si cutiile de bomboane? Ii da reject cand o suna? Barbateste, catre un Cezar Preda,  Ioan Oltean sau, na, Radu Berceanu, ar gasi multe motive sa trimita sageti. Ups, sunt din tabara Blaga? Nasol! 200.000 e o cifra urata cand esti pieton si aprope descult.

Publicitate

5 gânduri despre „Eleno, nu-mi raspunzi la SMS? Te pomenesc atat de des!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s